Skip to main content

Très Beau Pip

75% Mopshond 25% Beagle
Herman x Très Beau Whisky

Na een aantal jaren twijfelen en goed nadenken waren wij eruit! We wilden weer een hondje ♡ onze vorige hond was een kruising met een mops en hier ging dan ook onze duidelijke voorkeur naar uit. Een lieve, zachtaardige, kindvriendelijke maar bovenal gezonde mops.
Na uitgebreid zoeken, inlezen en vergelijken kwamen wij uit bij Tres-Beau mops. Wat een prachtige hondjes een een mooie visie op hoe een hond gefokt zou moeten worden.

Onze keuze was gemaakt en na een aantal telefoongesprekken en mailverkeer kon het wachten op ons vriendinnetje beginnen.
En daar op 21.2.2021 was er een prachtig nestje van 4 teefjes waaruit wij onze lieve, knappe en ondeugende pip mochten kiezen.
Na een eerste kennismaking met de Kids was het voor ons snel duidelijk, wij waren verliefd op deze prachtige pups.

Op 19 april was het feest en mochten we pip ophalen. Vanaf het eerste moment een enorme knuffelkont en heerlijk vriendinnetje voor onze 2 Kids van 7 en 2.
Onafscheidelijk vooral met de jongste!

Wij bedanken Miranda voor de enorm goede zorgen, betrokkenheid en het altijd klaar staan voor onze vragen en kijken uit naar vele gezellige jaren met onze lieve pip ♡
Via deze weg plaatsen wij af en toe een update en foto's om ook jullie op de hoogte te houden van dit superlieve hondje ♡

Veel liefs, Remon, Linda, Milan en Jack