Skip to main content

Très Beau Parel "Denira"

75% Mopshond 25% Whippet
Très Beau Bernhard x Très Beau Whisky

Hi! Mijn naam is Denira en ik ben een energieke dame. Ik ben geboren op 20 oktober 2021 en kom uit een nest van 5, waarvan ik de enige dame ben.

Van jongs af aan heb ik mijzelf al aangeleerd dat als ik aandacht wil, ik deze voornamelijk bij mensen vandaan kan halen. Tot op de dag van vandaag begroet ik iedereen die ik tegen kom door tegen ze aan te springen en heel schattig te kijken. Dit soms tot ergenis van mijn baasje, omdat ze soms wel 10 minuten moet wachten totdat de mensen met mij zijn uitgeknuffeld.

Mijn eerste kerst heb ik met het hele gezin gevierd. Hier heb ik ontzettend van genoten, maar soms was het ook iets te veel en viel ik op de vloer in slaap. Hier heb ik kennis mogen maken met Kika, zij is de 10 jaar oude kat van de ouders van mijn baasje. Het hele weekend heb ik zo hard mijn best gedaan om de aandacht te krijgen van Kika en met haar te unnen spelen, maar helaas wou ze niks van mij hebben. Gelukkig zijn we in het nieuwe jaar snel op visite geweest bij de zus van mijn baasje en hun 6 maanden oude kat Noa. Samen met Noa hebben wij het hele huis overhoop gehaald en heerlijk achter elkaar aangerend. Ik hoop dat ik Noa snel weer zie zodat we verder kunnen gaan waar we gebleven waren.

Als het aankomt op luisteren naar mijn baasje doe ik ontzettend mijn best en vind zelf dat ik er best wel goed in ben. Volgensmij heeft mijn baasje er ook zeker vertrouwen in, want we gaan vaak smiddags samen wandelen op de hei en dan hoef ik niet aangelijnd te worden. Ik vind het zo fijn dat ik los mag lopen en lekker overal kan snuffelen. Als mijn baasje mij roept dan kom ik altijd meteen, behalve als er andere mensen lopen natuurlijk die zijn veel leuker op dat moment. Nieuwe commando's leren vind ik ook heel leuk en word er soms ook heerlijk voor beloond.

Momenteel ben ik druk bezig met de puppy cursus. Hier heb ik al veel nieuwe vrienden gemaakt en lekker kunnen ravotten. Wanneer ik deze cursus heb afgerond zal ik jullie laten weten hoe het met mij is gegaan.

Voor nu tot snel!