Skip to main content

Très Beau Noa "Hector"

85% Mopshond 15% Whippet
Cees vom Ulmer Haus x Bo-Jenuati Hanna

Très Beau Nellie

85% Mopshond 15% Whippet
Bowie vom Ulmer Haus x Très Beau Jet

k zal mij eerst even voorstellen, Ik ben Hector, ik ben een heel lief meisje met een hele stoere naam.
16 oktober, toen ik 8 weken oud was, heb ik mijn ouderlijk nest verlaten en ben ik verhuist naar mijn nieuwe baasjes.

Ik ben nu een weekje bij ze en ik vind ze allebei heel lief. We zijn meteen met trainen en kreten als “mag niet”, “Nee” en “goed zo!” Vlogen mij om de oren, ik weet
inmiddels wat deze woorden betekenen. Ze zijn wel streng moet ik zeggen. Ik kan wel al zitten op commando en bijt al veel minder in de handen en kleding. Ik vond het allemaal wel spannend, zo spannend dat ik de eerste twee dagen alleen het vlees gegeten heb. Nu vind ik de brokjes ook heel lekker.


De eerste drie nachten is mijn baasje onder op de bank geslapen. Zeker de eerste nacht was heel spannend zonder broertje en zusjes. Gelukkig heeft ze me gerustgesteld en was ik toch niet alleen. Nu slaap ik zonder problemen zelf in bench, wel met het deurtje open. Om 6.00 laten ze me even plassen buiten. De dag erna heb ik meteen een upgrade gekregen met een grote puppyren aan mijn bench vast. Zie de foto. Ik wordt goed verwend hier, ik heb heel veel speelgoed en ga iedere dag op ontdekkingstocht. Mijn favoriete speeltjes zijn meneer de vogel( Kong wild knots) en mevrouw de Kip( knippert) Op de markt en op straat keek iedereen naar mij en wilde mij aaien. Morgen ga ik met ander baasje naar de trein kijken. Tot nu toe ben ik nog nergens van onder de indruk, ik vind alles leuk en ik ben heel nieuwsgierig en niet bang aangelegd.

Gisteren ben ik bij de dierenarts geweest en heb ik mijn tweede inenting gehad. Net zo stoer als mijn naam heb ik geen kik gegeven. Na het bezoek bij de dierenarts ben ik met baasje gaan shoppen. Ik heb een mooie trui gekregen om aan te doen bij het wandelen in de morgen en avond( foto) Dat vind ik toch erg koud aan mijn buikje, dan ga ik ook niet graag mee.
Verder doe ik de meeste plasjes en poepjes buiten. Op het gras in de tuin of tijdens het lopen. Na het slapen en spelen gaan we altijd even naar buiten. 
Ook heb ik al een vriendje, en hele grote oude hond, Owyn( Welch Springer Spaniel) de hond van de ouders van baasje. Ik heb heb hem in zijn staart gebeten, toen werd hij boos op mij.

Voor nu genoeg, ik zal binnenkort weer laten weten hoe het met mij gaat.

Pootje  van Hector.

Even een korte update van mij.
Ik ben inmiddels 13 weken oud nu. Ondeugend en eigenwijs zijn de twee eigenschappen die mij typeren.
Maar stiekem ben ik ook heel lief en doen we s”avonds chillen op de bank met een lekker stokje.

Ik ben de wereld om mij heen steeds meer aan het ontdekken. Alles is zo interessant en leuk. Overal in bijten in huis en testen hoever ik kan gaan.
Inmiddels heb ik ook al een honden vriendje gemaakt tijdens het wandelen, super gezellig!

Mijn hobby’s zijn spelen met mijn baasjes en eten, vooral eten!
Ik ben nog steeds nergens bang voor, maar als ik ergens van schrik dan gil ik al een klein varkentje.
Ook ben ik gestart met de puppycursus, de eerste les was ik de ster van de klas.
Pootje van Hector

Nieuwe vriendinnetje, Très Beua Nellie