Skip to main content

Très Beau Meeko

75% Mopshond 25% Whippet
Très Beau Bernhard x Très Beau Whiskey

Très Beau Koda

85% Mopshond 15% Whippet
Bacchante Frederic x Très Beau Heidy

Meeko
Hoi, ik ben Meeko en ben december 2021 trotse familielid geworden van mijn gezinnetje. In het begin was
ik een beetje bang en verlegen. Heb mij zelfs achter de wasmand verstopt ,maar inmiddels ben ik een grote vriendelijke man die iedereen vrolijk tegemoet komt en het liefste met alle honden en katjes zou willen spelen.Ook al vinden katten mij niet zo leuk en heb ik al geregeld van katten een snauw gehad, toch blijf ik proberen om met ze te spelen. Als wij bezoek krijgen ben ik echt een wervelwind die alle aandacht opeist. Ik hou van lange wandelingen waar ik lekker los kan rondrennen, spelen met mijn broertje Koda, bullepeesjes en knus tegen mijn baasjes aanliggen. Sinds oktober 2022 heb ik een minibaasje bij gekregen en sinds janauri 2023 heb ik een broertje Koda. Toen Koda voor het eerst binnen kwam vond ik dat heel spannend maar ook wel heel erg leuk. Al gelijk wou ik met hem spelen en al een paar dagen later sliepen we samen. Soms is hij wel vervelend dan steelt hij mijn eten en speeltjes, maar dan ga ik gewoon met zijn snack op de bank liggen dat hij er lekker niet bij kan.
Grote lebber,
Meeko

Koda
HIIII!!!! Ik ben Koda en ik heb er zin in! In janauri 2023 mocht ik gezellig mee met mijn baasjes en werd ik het jongste lid van het gezin. De hele dag door ren ik achter mijn grote broer meeko aan, sloop ik het hele huis en spring tegen alles en iedereen op. Spelen is mijn grote passie en de wereld is mijn speeltuin. Delen dat ken ik niet wat van mij is is van mij en wat van Meeko is is ook
van mij. Wat kan mij het schelen dat hij zijn snoepje aan het eten is, als het ook maar een beetje uit zijn mond hangt zal ik het pakken. Nergens ben ik bang voor. Al de eerste dag rende ik door het huis en ging ik lekker overal op Knabbelen zelfs als mijn baasje mij nat sproeit omdat ik weer eens zomaar de douche in kom rennen als zij een badje aan het maken is voor jet mini baasje blijf ik gewoon lekker staan. Ik hou van stelen, heel veel eten, knuffelen en de snacks van Meeko.
Dikke lebber,
Koda

Koda is een beetje ondeugend en heeft aan de hobby verf gesnuffeld.