Skip to main content

Très Beau Luna

50% Mopshond 50% Dwergkees
Brendas Mano Riestainis "Brendas" x Boeffie 

Het kriebelde, we hebben een ‘oude’ hond van 13 jaar. Een kruising Mops / Lhasa Apso. Die doet inmiddels alles rustig aan en ze slaapt veel. Een nieuw hondje erbij zou zeer welkom zijn.

Dus we gingen zoeken en kwamen op de site van Miranda terecht. Heel toevallig zagen we dat er net een nestje was geboren met drie van die kleine wondertjes. Er vanuit gaande dat die vast al een gouden mandje hadden hebben wij ons aangemeld voor een toekomstig nestje. Toen kwam er een heel leuk bericht, er was nog een teefje vrij. Daar gingen wij natuurlijk helemaal voor.
We zijn vanaf dat moment erg goed op de hoogte gehouden, iedere dag zag je wel een nieuwe foto of een filmpje op de site, facebook, Instagram. Vrij snel waren wij eruit wat haar naam zou worden. Onze dochter bedacht de naam Luna en wij waren er allemaal mee eens.

Twee keer zijn we op bezoek geweest bij Luna, haar zus en haar broer. Dat waren korte momenten, maar dat was echt genieten. Bekijken, vasthouden, knuffelen. Wat een knappert werd Luna.
Op 24 juni 2020 was Luna 8 weken. We gingen met z’n allen haar ophalen, wat een feest. Vanaf die dag heeft Luna ons huis gevuld met haar lieve karakter, haar energie en hoge knuffelgehalte. Nu is Luna bijna 6 maanden, wat gaat de tijd toch snel. Het is zoals haar moeder heet echt een boefje.
Zoals de foto’s laten zien is ze echt een plaatje en we zijn erg trots en gelukkig dat wij van haar kunnen genieten, elke dag weer.