Skip to main content

Très Beau Jill

50% Mopshond 50% Dwergkees
Brendas Mano Riestainis "Brendas" x Boeffi

Wij hadden al een hele tijd in het hoofd om een Mopshondje te nemen. Ik ben er weg van maar vanwege de nieuwe regels dacht ik, ja wat nu?

Toen aan het zoeken gegaan en zo bij Miranda terecht gekomen.
Wij vroegen haar of ze in de toekomst een nestje kreeg, maar we hadden niet verwacht dat we meteen al konden kiezen uit 2 teefjes van het nestje van Boefie en Brendas. Deze waren net op 29 april jl. geboren.
Steeds plaatste Miranda leuke foto’s en filmpjes op de website en uiteindelijk mochten we voor het eerst op kraamvisite komen. We werden heel vriendelijk ontvangen.
Wat een lieve kleine hummeltjes waren het toen af. We gingen voor de kleinste van het stel en noemde haar Jill. Na wat weekjes verder en tussendoor nog een keer bij Jill en haar broer en zus op bezoek geweest te zijn, mochten we haar ophalen om mee naar huis te nemen.

Wat een ontzettende lieverd is het, natuurlijk heeft ze haar puppystreken maar voor de rest zo makkelijk, vol energie en heel vriendelijk naar anderen. Ze houd er van om heerlijk bij je te liggen en lekker te slapen.
Nu is ze alweer bijna een half jaar oud en zijn de meeste tandjes en kiesjes gewisseld. We zijn dol op haar en zelfs onze kat Nezboo is blij met zijn speelkameraadje. We hopen nog heel lang van haar te mogen genieten!!!!