Skip to main content

Très Beau Gustaaf

72% Mopshond 13% Stafford, 15% Whippet
Très Beau Joop x Très Beau Maartje

Très Beau Andes, heet nu Gustaaf en is verhuisd. Hij heeft een lange weg voor de boeg, onderweg zal hij wel lekker gaan slapen. Hier kun je al zijn nieuwe foto's volgen.

15-08-2023
Hallo, hoe gaat het daar? Met mij gaat alles goed. Ik ben al grote vriend met mijn broers en met de katten. Ik heb al een paar avonturen beleeft. Gisteren hebben we de eerste keer een toertje met de fiets gedaan. Ik mag dan in het bakje achterop en de broers in de kar er achter. Ik heb ook al flink geoefend met mijn tuigje maar vind het nog steeds niet leuk. Een snoepje helpt wel 😉. Op de foto heb ik mijn marchelleke aan, ik moet hier mee oefenen want de broers hebben meer dan 50 pakjes en ik mag die ook gebruiken als het kouder wordt. Het buiten plassen lukt ook al goed. Groetjes en tot de volgende keer Gustaaf'ke

27-08-2023
Hallo, hoe gaat het daar. Ik heb een nieuwe hobby naast fietsen en een beetje wandelen wordt ik nu ook zwemkampioen.

18-09-2-2023
Hallo, hoe gaat het daar? Het is alweer even geleden. Met mij gaat alles goed, ik speel veel, kan al goed wandelen en rij graag mee met de fiets. Ook heb ik al een lief. Winnie een beauceron van 10 weken. Ik denk wel niet dat het lang gaat blijven duren want ze is nu al 3 keer zo groot als ik en ze is nogal onhandig. Ik ben verleden week nog naar de dierenarts geweest en ben de 4kg al voorbij. Alles was oké, alleen mijn balletjes zijn nog niet in orde. Moeten we nog even in het oog houden. Ik ben ook al enkele keren in het bad geweest, ik snap niet goed als vasco plast hoe die dat doet en heb het al enkele keren van dichtbij bestudeerd. Met al de gevolgen van dien. Nu ga ik nog een beetje eten en rusten, want het is buiten te warm.
Groetjes Gustaaf'ke

17-01-2023
Hallo, het is alweer een tijdje geleden, maar ik heb het druk met het huis te decoreren. Al mijn speelgoed moet altijd overal liggen in de living maar het vrouwtje ruimt altijd alles op dus ik blijf bezig. Er is ook een heel rare boom met blinkende ballen in de living en keuken gekomen waar we niet mogen aankomen, maar we doen het stiekem toch. De adventkrans heb ik ook al een beetje aangepast. Voort gaat het heel goed met mij. Ik eet goed, speel en wandel veel en kan mij bezig houden met de blaadjes in de tuin. Met Vasco en Basiel speel ik ook nog veel, alleen zijn ze altijd snel moe zeker Basiel dat is al een opa'tje. Hij heeft mij wel al veel geleerd en doet het altijd langzaam eens voor. Dikke kus en tot de volgende keer. Gustaaf'ke.

Très Beau Gustaaf bij ons thuis.

1
1
1
1
1
1
1
1