Skip to main content

Très Beau Athos

75% Mopshond 25% Stafford
Karel x Très Beau Jet

Wij hebben in 2016 Mopshondje Moira bij mopshonden Tres Beau gekocht en waren erg tevreden over de begeleiding die we van Miranda kregen. Wat een leuk karakter en precies zoals we verwacht hadden.

Op Facebook is een groep aangemaakt en daar ben ik haar gaan volgen. Nadat de minister aangaf dat mopshonden niet meer mochten, kwam het bericht dat Miranda retromopsen ging fokken. Ook hier werd weer een aparte groep aangemaakt waar meerdere fokkers hun ervaringen deelden.

Wij vonden de hondjes die geboren werden erg interessant.. twijfel twijfel wel of niet nog een mopshondje erbij. Uiteindelijk werd de keuze voor ons gemaakt toen Miranda een foto van Athos postte. Hij zocht nog een gouden mandje! De beslissing was snel gemaakt en we hebben direct gereageerd. Wat een schatje!! Het karakter van de Mopshond is nog helemaal aanwezig. Hij heeft wel meer energie en kan veel makkelijker balletjes, botjes of andere dingen meenemen in zijn bek. Ik zou Moira voor geen goud meer willen missen maar merk wel degelijk verschil in energie!

En samen hebben ze ook de grootste lol!!