Très Beau Poef "Yoda"

75% Mopshond 25% Whippet

De eerste nacht heeft Yoda de hele nacht doorgeslapen! Pas tegen 8 uur werd hij wakker.
Hij doet zijn behoefte op de pad. Goede hoop dat zindelijk worden geen groot probleem is. Vanochtend een wandeling op de hei gemaakt. Gewoon een uur voor de grote jongens, Yoda heeft de helft van de tijd in een met bont gevoerde hondentas doorgebracht. Iedereen vertederend met dat kleine koppie uit de tas. Thuis lekker brokjes gegeten en nu weer slapen. De speeltjes die ik voor hem heb gekocht zijn een groot succes. Hij zeult zijn gele vosje overal mee naartoe. Hij heeft in de buurt inmiddels zijn eigen fanclub. Pootafdrukken gaan in de toekomst zeker uitgedeeld worden. Ben er zeker van dat we nog veel lol samen gaan hebben.

Dit geloof ik bijna niet. Yoda heeft een hekel aan de bench. Week lang aan het worstelen geweest, gisterenavond besloten om hem gewoon in de woonkamer te laten. Ik denk, ik ruim morgenochtend de troep wel op, terwijl ik wat nieuws verzin. De hele nacht, geen gejank en vanmorgen niets in de kamer gedaan! Ik laat hem buiten, keurig netjes alles in de tuin, hij moest wel nodig, maar heeft het 8 uur volgehouden! Supertrots natuurlijk!!

Yoda is nu een maand bij ons thuis, en het gaat heel erg goed met hem. We zijn aan de puppycursus begonnen,  en hij zet de hele klas op stelten. Met de honden hier, Ringo en karma, gaat het heel goed.


© Retromops, realisatie Mopslaan.nl / Monique's Webdesign 2021