Skip to main content

Très Beau Zoë

Geboren, 16 augustus 2019
76,6% Mopshond 20,4% stafford
DNA profiel aanwezig met ouderschapsverwantie 
My Embark getest

Très Beau Zoë haar moeder is een Mopshond en haar vader een Retromops Mops x Stafford (F2). Ze is een erg zachtaardig retromopsje. Ze wil het liefst de hele dag bij je zijn. Een echte knuffelkont. Ze is ook geen groot mopsje, ongeveer 7 kg. Ze is niet meer uit onze kennel weg te denken. 

Vader: Stafford (F1)
Moeder: Très Beau Jet

 

Ontmoet Zoë, een buitengewone hond met een mix van Retromops en Stafford. Met haar kenmerkende uiterlijk, een kleine en compacte gestalte, combineert ze de schattige uitstraling van een Retromops met de krachtige verschijning van een Stafford. Zoë is niet alleen dol op zwemmen, ze is er werkelijk verzot op. Haar liefde voor water is grenzeloos en ze kan urenlang spelen en spetteren in het zwembad. Het is een waar genot om haar vreugde te zien wanneer ze van de rand duikt en met enthousiasme door het verfrissende water zwemt.

Wat Zoë echt bijzonder maakt, is haar buitengewone aanpassingsvermogen. Ze past zich snel en gemakkelijk aan aan elke situatie waarin ze zich bevindt. Of het nu gaat om een drukke bijeenkomst met veel mensen of een rustige avond thuis, Zoë voelt zich altijd comfortabel en op haar gemak. Haar sociale aard en vriendelijke karakter stellen haar in staat om gemakkelijk met mensen van alle leeftijden om te gaan, waardoor ze een geliefde metgezel is voor het hele gezin

Maar er is nog een eigenschap die Zoë zo speciaal maakt: Ze is een geweldige moeder. Wanneer ze de kans krijgt om haar zorgzame instincten te tonen, schittert ze echt. Ze is toegewijd, liefdevol en beschermend ten opzichte van haar pups. Haar moederlijke instincten zijn sterk ontwikkeld en ze zorgt ervoor dat haar kleintjes altijd veilig en verzorgd zijn.

Ondanks haar liefde voor haar pups, heeft Zoë ook haar eigen bezigheden waar ze zich graag mee bezighoudt. Ze is een nieuwsgierige en speelse hond, altijd op zoek naar avontuur. Of het nu gaat om het najagen van een bal in de achtertuin, het ontdekken van nieuwe geuren tijdens wandelingen of het genieten van een heerlijke kauwsessie met haar favoriete speeltje, Zoë weet altijd hoe ze zichzelf moet vermaken.

Zoë is een waardevol lid van het gezin, een hond die vreugde en liefde brengt in het leven van ons.