Skip to main content

Très Beau Theo

Geboren, 11 mei 2022
86,4 Mopshond 13,6% Whippet
DNA profiel aanwezig met ouderschapsverwantie
Is My Embark getest

Retromops Theo was de kleinste uit het nest toen hij werd geboren. Hij is opgegroeid met 4 zussen. Gelijk had ik al een band met hem. Hij groeit op als een prachtige reu. Het duurt niet lang meer en dan zal hij ons hopelijk prachtige nakomelingen geven met zijn geweldige karakter. 

Vader: Bowie vom Ulmer Haus
Moeder: Très Beau Jet

Theo is een F3 Retromops, hij was de kleinste bij de geboorte, en ik had gelijk een klik met hem. Hij deelde zijn nest met vier zusjes. Theo loopt graag voorop tijdens wandelingen. Hij lijkt veel op zijn vader Bowie, zowel qua karakter als uiterlijk, maar heeft meer weg van een Mopshond. Hij is ontzettend lief en aanhankelijk.

Theo is altijd in de buurt en knuffelt graag. Zijn zachte vacht en warme aanwezigheid bieden troost en geruststelling. Met zijn tedere karakter en onvoorwaardelijke liefde weet hij je hart te veroveren.

Theo, de bijzondere F3 Retromops, heeft een speciaal plekje in mijn hart. Zijn unieke mix van avontuurlijkheid, liefde en aanhankelijkheid maakt hem een waardevolle metgezel die ik koester en waarvan ik elke dag geniet.

Theo, vader Bowie en Opa Arron

Theo, vader Bowie en Opa Arron

Samen met vader Bowie

Theo, Opa Arron en vader Bowie