Skip to main content

Très Beau Sara

Geboren, 20 februari 2022 
74% Mopshond 26% Stafford
DNA profiel aanwezig met ouderschapsverwantie
My Embark getest

Haar moeder Retromopshond Saartje en vader mops Lajaun hebben ons verrast met 9 zwarte parels waarvan Sara er 1 is. Wat een prachtig nest.
Geweldig lief karakter, maar ook beetje ondeugend. Ze kan zich heel goed zelf vermaken.

Vader: Lajaun vom Ulmer Haus
Moeder: Saartje

Sara, een Retromops F2, is een bijzondere hond is een unieke mix van de Mopshond en de Stafford. Ze werdgeboren in een nest van negen zwarte pups, en haar opvallend mooie korte vacht en prachtige bouw maken haar een echt plaatje om te zien.

Wat Sara echt speciaal maakt, is haar vermogen om goed alleen te spelen. Ze is in staat om zichzelf te vermaken en geniet van haar eigen gezelschap. Maar wanneer ze de kans krijgt om met haar vriendjes touwtrekken te spelen, wordt het pas echt leuk voor haar. Ze geniet van het competitieve spel en de interactie met anderen.

Maar het is niet alleen spel en actie waar Sara van houdt. Ze is ook dol op gezelligheid en geniet van het gezelschap van ons. Ze gedijt in een warme en liefdevolle omgeving en brengt graag tijd met ons door. 

Ze is gefascineerd door vlinders en probeert ze zelfs te vangen. Het is een grappig gezicht om haar achter de vlinders aan te zien rennen, terwijl ze speels en vol energie is. Met haar charmante persoonlijkheid en speelse aard is Sara een bron van vreugde en geluk voor ons.