Skip to main content

Très Beau Marcella

Geboren, 5 mei 2021 
68% Mopshond 8,6 % Stafford 23,4% Whippet
DNA profiel aanwezig met ouderschapsverwantie
Is My Embark getest

Retromopshond Marcella was als eerste geboren en ik was helemaal verbaasd dat ze zo getekend was. Heel bijzonder toch? Ik ben er blij mee. Zij is vernoemd, maar dan vrouwelijk, naar mijn man. 

Vader: Très Beau Bernhard
Moeder: Très Beau Zoë 

Marcella is een prachtige Retromops die ons hart heeft gestolen. Haar moeder, Zoë, verraste ons met een nest van zeven schattige puppy's, waarvan er twee bijzonder waren qua kleur. En daar was Marcella, een beige met wit gevlekte schoonheid. We hebben haar vernoemd naar mijn man Marcel, omdat ze net zo uniek en speciaal is als hij.

Marcella is niet alleen bijzonder vanwege haar uiterlijk, maar ook vanwege haar innerlijke eigenschappen. Ze is ontzettend lief en aanhankelijk, altijd op zoek naar knuffels en genegenheid. Ze is een echte metgezel en weet precies hoe ze ons hart kan verwarmen met haar zachte ogen en vrolijke staart.

Wat Marcella echt onderscheidt, is haar typische Retromops uiterlijk. Ze heeft een langere nek, een elegante neus en een slanke bouw, wat haar een unieke uitstraling geeft. Haar charmante verschijning en speelse karakter maken haar een ware blikvanger binnen onze Retromopskennel.

Marcella is een geweldige aanwinst voor ons gezin en onze kennel. Haar prachtige Retromopskenmerken en liefdevolle persoonlijkheid maken haar geliefd bij iedereen die haar ontmoet. We zijn ontzettend trots op onze Marcella en kijken uit naar de avonturen die we samen zullen beleven. Ze brengt vreugde, liefde en heel veel lachende gezichten in ons leven, en daar zijn we enorm dankbaar voor.

Opa Marcella

Opa Karel

Opa van Marella, Karel