Skip to main content

Très Beau Maartje

Geboren, 5 mei 2021 
61,9 % Mopshond 11,9% Stafford 26,2% Whippet
DNA profiel aanwezig met ouderschapsverwantie
My Embark getest

Ja en dan heb je opeens een soort "Pannie". Een Mopshond met witte platen zeg maar. Die moest ook blijven natuurlijk. Het is een echte schat.
Retromops Maartje is rustig, niet blafferig en heel erg speels.

Vader: Très Beau Bernhard
Moeder: Très Beau Zoë 

Maartje, de schattige Retromops met dezelfde betoverende uiterlijke kenmerken als haar zus Marcella, is een ware verschijning in de wereld van hondenliefhebbers. Met haar opvallende zwarte witte vacht, ook wel bekend als de Pandamops vanwege de gelijkenis met een panda, trekt ze overal waar ze komt bewonderende blikken.

Maar Maartje is niet alleen bijzonder vanwege haar unieke verschijning; ze onderscheidt zich ook door haar uitzonderlijke moederlijke instincten. Ze is dol op haar eigen pups en koestert hen met onvoorwaardelijke liefde en zorg. Maar wat Maartje echt buitengewoon maakt, is haar vermogen om ook pups van andere honden groot te brengen. Ze staat bekend als een "one of a kind" moeder, met een hart vol liefde dat ruimte biedt voor alle kleintjes die hulp nodig hebben.

Maartje's bijzondere eigenschappen hebben haar geliefd gemaakt bij ons. Haar zachtaardige persoonlijkheid en vrolijke karakter is speciaal.