Skip to main content

Très Beau Julia

Geboren, 17 februari 2021
78,2 Mopshond 21,8 Stafford
DNA profiel aanwezig met ouderschapsverwantie
Embark getest

Julia is de zus van Joop. Ook Julia is een echte knuffel Retromops. Ze ligt het liefst op schoot dan is de wereld goed. 

Vader: Brendas Mano Riestainies
Moeder: Saartje

Julia is een prachtige beige Retromopshond van de F2-generatie, met een vleugje Stafford in haar bloedlijn. Haar droepige ogen zijn onweerstaanbaar en je wordt er meteen verliefd op. Ze heeft de gewoonte om gelijk bij Simon op schoot te kruipen voor knuffels en ze is dol op aandacht.

Wat Julia echt kenmerkt, is haar rustige karakter. Ze laat zich niet snel van haar stuk brengen en neemt het leven zoals het komt. In plaats van een druktemaker is ze eerder een kalme en evenwichtige metgezel. Ze zoekt altijd naar de rustigste plekjes in huis, waar ze heerlijk kan ontspannen.

Julia is ook een grote liefhebber van eten. Ze heeft een flinke eetlust en geniet volop van haar maaltijden. Haar favoriete snacks en traktaties kan ze echt verslinden. Ondanks haar liefde voor eten, is ze altijd bereid om het goed te doen bij haar baas. Ze wil graag gehoorzaam zijn en streeft ernaar om aan de verwachtingen te voldoen.

Toen ik Julia voor het eerst zag in het nest, sprong ze er meteen voor mij uit. Uit een nest van wel tien beige puppy's stal zij mijn hart. Haar lieve uitdrukking en speelse karakter maakten haar onmiddellijk onweerstaanbaar. Ik wist meteen dat we een speciale band zouden hebben. Julia heeft hetzelfde karakter als haar moeder Saartje. Eenmaal op schoot, wil ze er niet meer vanaf. Ze verovert je hart met haar zachtaardige persoonlijkheid. Julia is een hond waar je meteen verliefd op wordt en die je hart verovert met haar knusse gewoontes.