Skip to main content

Très Beau Joop

Geboren, 17 februari 2021
71,8% Mopshond 28,2% Stafford
DNA profiel aanwezig met ouderschapsverwantie
Embark getest

Kiezen uit zes reuen viel niet mee maar uiteindelijk vielen we toch voor Joop. Het was een geweldig nest waar we echt van genoten hebben.
Joop is ook echt zachtaardig, net zijn moeder. Hij geeft prachtige nakomelingen met lief karakter. 

Vader: Brendas Mano Riestainies
Moeder: Saartje

 

Joop is een opvallende verschijning, een beige Retromops met een mix van 71,8% Mopshond en 28,2% Stafford in zijn DNA. Hij komt uit een nest van 10 schattige pups en heeft zich ontwikkeld tot een sociale hond die zowel goed overweg kan met andere honden als met mensen.

Wat Joop extra bijzonder maakt, is zijn gezellige en relaxte persoonlijkheid. Hij is altijd in voor een knuffel of een spelletje, en zijn aanwezigheid zorgt voor een positieve sfeer. Ondanks zijn stoere uiterlijk is Joop geen blaffer; hij is eerder het type dat rustig zijn plekje opeist en geniet van het gezelschap van zijn baasje en andere dierbaren.

Met zijn vriendelijk karakter weet Joop vele harten te veroveren. Hij is een echte charmeur die graag nieuwe mensen ontmoet en iedereen met zijn kwispelende staart begroet. Zijn stoere uiterlijk maakt hem ook een blikvanger tijdens wandelingen in het park.

Joop is de belichaming van de uitdrukking "een hart van goud." Hij is een gezellige metgezel die altijd klaarstaat om liefde te geven en te ontvangen. Zijn aanwezigheid brengt vreugde in ons leven en maakt hem tot een geliefd lid van ons gezin.