Skip to main content

Très Beau Heidi

Geboren, 27 oktober 2020
76,3% Mopshond 23,7% Whippet
DNA profiel aanwezig met ouderschapsverwantie
My Embark getest

Vader: Très Beau Bernhard
Moeder: Très Beau Jet

Van de vijf pupjes viel retromopshond Heidi gelijk al op. Ja en wat doe je dan, je besluit eigenlijk al gelijk dat ze mag blijven. Ze heeft ons echt niet teleurgesteld en we genieten echt van haar. Ze is heel lening en vrolijk een echte aanwinst dus.

Heidi, een Retromops F2, is de perfecte combinatie van een Retromops en een Whippet. Ze heeft het gewenste karakter en uiterlijk waar je naar op zoek bent in een Retromops. Met haar mooie korte vacht en een iets langere Mopshondsnuit is ze een plaatje om te zien.

Maar Heidi's ware schoonheid schuilt in haar persoonlijkheid. Ze is heel lief en aanhankelijk, altijd klaar om haar liefde en genegenheid te tonen. Soms kan ze wat terughoudend zijn en eerst de kat uit de boom kijken, maar zodra ze zich op haar gemak voelt, is ze een ware vriend en metgezel.

Heidi geniet van avontuur en natuur, en gaat graag mee op wandelingen in het bos. Ze vindt het heerlijk om de geuren en geluiden van de natuur te verkennen, en haar enthousiasme is aanstekelijk. Wandelen met Heidi betekent niet alleen genieten van de prachtige omgeving, maar ook van haar gezelschap en opwinding.

Ze is een hond die je hart steelt met haar charmante persoonlijkheid.